Praktijknieuws

16-07-2018

De vakantieperiode is begonnen! Wij staan gewoon de hele zomer voor je klaar. Deze nieuwsbrief (en onze website/facebook) staat weer vol met interessante artikelen. Wist je al dat we een nieuwe website hebben? Dat Suzanne zich master of sience mag noemen?

Suzanne van de Molen master of sience 

Trots als een pauw, mag Suzanne zich vanaf nu master of sience in de sportfysiotherapie noemen.
Dit was 3 jaar lang hard studeren naast haar baan als fysiotherapeut.
Met een mooi cijfer voor haar thesis zit de welverdiende titel in haar zak.
 

 

Rogier Postma nam afscheid 

Onze collega Rogier heeft in mei zijn baan bij ons verruild voor een (ook) hele leuke andere. Niet zonder een gezellige afscheidslunch uiteraard, waar hij uitgebreid is toegesproken en leuke herinneringen zijn opgehaald. Dit waren vooral allerlei belevenissen met Dames 1/Heren 1 van Cartouche waarvan Rogier samen met Karin en Suzanne de begeleiding deed. Zo heeft hij een ernstig ongeval weten te voorkomen toen hij met de dames in een busje op weg was naar een wintersportoord. Wij bedanken hem voor zijn inzet, leergierigheid, humor en flexibiliteit. 

 

 


Praktijkuitje met prachtig weer 

Na een hele lange tijd ons vooral op serieuze werktaken te hebben gericht, was het onlangs tijd voor een gezellig praktijkuitje. Met fantastisch zomerweer stapten we in Leiden in een sloep voor een paar uur heerlijk varen. Super genoten om elkaar weer eens even op een andere manier te spreken en hiervoor de tijd te hebben. Zie voor meer foto's onze facebookpagina. Liken altijd leuk! 

 

 

 

 

 

De vakantieperiode komt eraan 

Zomerperiode zullen we het maar niet noemen, want wat is het al prachtig weer geweest. Maar de vakantieperiode dus: ook in deze periode staan wij volop voor je klaar. Dus als je niet weggaat, of als je wel gaat maar om volop te kunnen genieten van je vakantie toch nog even naar die blessure wil laten kijken (reguliere fysiotherapie of manuele therapie). Of dat je de ergste stress vast kwijt wil zijn (psychosomatische fysiotherapie). Wacht niet langer, maak een gaatje in je agenda en kom langs. 

Suzanne deed weer mee met de Roparun voor het goede doel!

Op 19 mei 2018 mocht team SamSam 155, voor de vierde keer op rij, aan de start verschijnen van de Roparun. 
Onze collega Suzanne is één van de oprichters van het team en deed zelf ook voor de vierde keer mee aan dit mooie evenement. 
Om 12;45 startte team 1 vanuit het zon overgoten Parijs met nog 531 km te gaan tot Rotterdam. 
De gehele eerste shift verliep voorspoedig en na de eerste vijf uur werd er gewisseld. Bij het tweede team ging het echter iets minder voorspoedig en na nog geen 5 km te hebben afgelegd kregen ze een lekke band. Gelukkig was daar een lieve motoragent die de dames en 1 heer 
wel even kon helpen.. Daarna gelukkig geen gekke dingen meer en zo kon het gehele team rustig op weg naar Rotterdam. 

Ook dit jaar was het weer een team prestatie en heeft iedereen zijn steentje bijgedragen. Onze collega Suzanne heeft het team goed verzorgd onderweg, nog aardig wat kilometers gefietst en meegelopen. Voor iedereen die via Anthropos gesponsord heeft ontzettend bedankt! Er is door team SamSam 10.000 euro opgehaald voor het goede doel.  

Last but not least: onze nieuwe website staat online 

We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze nieuwe website online staat, toch altijd weer een behoorlijke klus. We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden. Graag jullie feedback naar: info@anthroposvoorburg.nl